I början av veckan så var jag och träffade en person på begravningsbyrån som jag ev skulle få arbetsträna hos.
Det var en supergullig kvinna som tog emot oss och jag fick ett väldigt gott intryck av henne och om byrån, en liten mysig begravningsbyrå!
Vi pratade lite om hur det kom sig att jag ville vara på just en begravningsbyrå osv.
När vi pratat klart om allt mellan himmel och jord så bestämdes det att jag skulle få komma dit och arbetsträna! Så himla roligt..

Idag var min första dag och jag började med en begravning! Jag var med dom och gjorde i ordning inför begravningen med blommor osv. gick väldigt bra för att vara första gången och hon verkade nöjd med min insats.
Jag skulle även ha följt med och lämna kistan till krematoriet men bestämde mig för att ta det nästa gång då dagen tog ut sin rätt med alla spänningar inför den här dagen, har sån galen spänningshuvudvärk nu så jag tror huvudet ska explodera snart.

På måndag ska jag dit igen och då ska jag vara med på en kistläggning, när man gör ordning kroppen och lägger ner den i kistan inför begravning.
Den biten är jag mest nervös för då jag inte vet hur jag kommer reagera, men jag tror nog att det ska gå bra! Jag är i trygga händer känner jag.

Jag känner att det är lika bra att börja med dom här jobbigare bitarna då det ändå kommer komma. Jag vill ju lära mig allt så jag förhoppningsvis kan få ett jobb så småningom!

Midsommar firas här i Fjugesta hos vänner, det blir nog trevligt.
Men också första midsommar utan Oliwer, vi har ju alltid haft honom på högtider (utom julen den har i haft vartannat år) men alla andra har han varit med oss så det kommer bli jobbigt att han inte är med oss, vi ska ju hem till en av hans kompisar.
Allt har ju som sagt en första gång där han inte är med, och jag hatar det!! SÅ mycket hatar jag det!!

Jaja, nu ska vi käka thaimat sen ska vi bara slappa! Vila mitt huvud har största prioritet ikväll.. Men jag är iaf nöjd med den här dagen och mycket nöjd över att jag fixade några timmar på praktiken!
Hoppas ni alla får en fin midsommar med massa kärlek och mys! Och glöm inte att ta hand om varandra <3

Kärlek
Emma