Igår gick den årliga utflykten med Annikas minnesfond av stapeln, Kolmården fick ett besök av lite mer än 100 personer från våra medlemmar! Så roligt att så många kunde följa med.

Vi tog egen bil då min hals inte är ok än och jag ville inte ha på mitt samvete att smitta nåt barn som är svårt sjukt genom att åka buss tillsammans med dom när vi har möjlighet att ta egen bil!
Vi hade med oss vår lilla älskling Viola och hon var så nöjd över att få vara i Bamses värld och kolla på djuren. Blev en mycket lyckad och supermysig dag!
Jag och Jonny vågade oss på att åka Wildfire också, Jonny är höjdrädd så han såg lite blek ut innan men han kunde tänka sig att åka den igen, jag gillade den också men min rygg gillade den inte! Tyvärr hanns det inte med mer, många viljor och stor yta så det var bara att gå vidare efter vi käkat lunch.
Sen så fick jag lite mysig tid med Carro också.

Vi träffades för 11 år sen på Eskilstuna djurpark genom Annikas minnesfond.
Hon var då med i styrelsen och vi klickade direkt! Vi blev genast goda vänner och jag är så glad och tacksam över att just vi träffades där och då.
Oliwer hade precis blivit sjuk då och det var vår första aktivitet med Annikas minnesfond, och det är alltså tack vara dom som vi träffades!

Nu har vi lite planer för framtiden som vi spånar på och jag hoppas det blir av! Är det nån jag vill göra det med så är det henne. Men tills allt är bestämt och vi börjar så är det hemligt 😉

Den här veckan händer det lite spännande grejer!
Imorrn drar min nya kurs igång (Etik och människans livsvillkor) ska bli spännande.
Sen på tisdag är det dags att träffa en från begravningsbyrån där det kan hända att jag får börja arbetsträna! Det är så spännande och roligt, att det faktiskt händer. Trodde faktiskt inte att det togs emot så bra. Jag hoppas så mycket på att det går bra och att jag får möjlighet att komma dit!

Oliwer!
Allt som händer nu är för dig! Jag vet att du ville att jag skulle leva mitt liv och du var så förtvivlad över att jag inte kunde… Jag väljer att leva, du ville det och jag tänker hela tiden på det du förmedlat “mamma lev, mamma lev”!
Älskar och saknar dig så mycket hela tiden ❤️
Kärlek
Emma