Tänker börja med att klappa mig själv på axeln lite idag och lite motvilligt vara lite stolt över mig själv! Tänk att jag faktiskt på riktigt klarade av en kurs i privatjuridik, WOW! Hur häftigt är inte det?
Tack alla som trott på mig, ni är fantastiska! Och speciellt tack till Alma och Lisa som hjälpt mig lite och som sett till att jag inte gav upp då! <3

Annars?
En jävligt tung men samtidigt fin dag!
Niorna slutade idag, och Oliwer skulle vara en av dom som stod där på ett av flaken och hoppade av glädje och lycka, skratta och sjunga med till musiken.
Hans klass 9A tänkte på honom och hade skrivit #FUCK CANCER på deras plakat. Det värmde så i hjärtat, samtidigt som det gjorde så ont!

Skolavslutningar i sig är inget jag annars förknippar med Oliwer då han väldigt sällan var med på dom, sist var nog när dom slutade 6an.
Men det kändes idag då dom slutade grundskolan och alla ska till gymnasiet.
FAN!!! Kunde han inte ha fått stanna en stund till och få uppleva det? En skolavslutning med massa glädje!
Jag vet att han fanns med dom idag och såg sina vänner glada och lyckliga, han är så stolt över er! Regnet som full kanske var hans tårar av stolthet? Vi kan ju tänka så iaf om vi vill.
Ni var hans allt fina ungar! Hade det inte varit för er så hade han aldrig levt så länge som han gjorde, han levde verkligen för sina vänner. Jag är er föreviga tacksam, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och har en väldigt stor plats där!
Jag är så glad att jag får möjligheten att springa på er emellanåt <3
Om du bara fått en liten stund till i livet älskade Oliwer!

Tack för all kärlek från er alla!

Kärlek
Emma