Idag är en dag med blandade känslor.
Jag har varit väldigt nere idag efter besök hos kuratorn. Mycket prat om Oliwer och min ångest osv. Ångesten har ju tack och lov lugnat sig jättemycket från för några veckor sen bara, nu är den som värst på kvällarna och då inte varje kväll heller! Fantastisk skönt.
Men den ligger ju där och trycker och väntar på att få utlösas…
Ska börja med mindfullness har vi kommit fram till. Nån som körde det och har bra erfarenheter av det och har tips på vad man ska börja med?
Finns alldeles för mycket på nätet så jag vet inte vad jag ska välja..

Jag är som sagt väldigt nere idag och har mest sovit, har även ont i halsen och är hängig pga det så det gör ju sitt med. Fick ställa in min fika dejt som jag hade planerat in idag. Men det är ju inge konstigt att det är så, är ju van med att alltid få ställa in planer pga av Oliwers sjukdom..
Men jag hoppas vi får till en ny dejt snart!

Men det positiva idag är att jag fick ett samtal från ena ledaren på coahtingteamet idag om att hon fått kontakt med en begravningsbyrå som gärna vill träffa mig och få veta mer om mig och mina tankar kring mitt val av yrke osv.
Nu är det ju inte bestämt att jag får komma dit och arbetsträna.. Men det är ett stort steg i rätt riktning och det känns ju otroligt bra och roligt.
Jag hoppas verkligen att vi klickar och att jag kan få komma dit, det vore fantastiskt.
Enligt henne var dom iaf väldigt gulliga på telefonen och intresserade av att få veta mer!

Nu är det bara två dagar kvar på den här veckan och Milio har bara imorgon kvar i skolan och sen är det fritids några veckor innan han får helt ledigt! Så skönt för honom.
På fredag firar vi skolavslut för både mig och Milio! Vi drar in tlll stan och sover hos brorsan med familj för på lördag tar vi med oss vår lilla älskling Viola till Kolmården med Annikas minnesfond! Så himla mysigt. Vide får hänga på nästa gång när han blivit lite större och får ut lite mer av att hänga på <3
Men på fredag kväll ska nog jag och Jonny gå ut på allsången på Strömpis och bara hänga lite när vi ändå är i stan! Länge sen vi gjorde nåt bara han och jag nu så det är verkligen välbehövligt!
Fasters älsklingar <3

Tror jag ska sätta mig nu ikväll med slutprovet på kursen så jag har det gjort, för på fredag har jag betygssamtal så det är ju skönare att ha det klart i god tid innan.
Man har en timme på sig att göra det, och efter det är jag KLAR! och eftersom jag är godkänd på alla mina inlämningsuppgifter så måste jag göra väldigt uselt ifrån mig på slutprovet om jag inte ska få godkänt i kursen! Men det får vi ju hoppas att jag inte gör..

Jag hoppas att jag får sova ok inatt då det finns en risk att ångesten kommer ordentligt eftersom jag inte mår så bra. Men det återstår att se…

Ha en fortsatt fin kväll alla fina
Och jag vill också passa på att tacka er alla för den respons jag fick på gårdagens inlägg! Det värmde så mycket och jag blev verkligen glad och peppad. Så otroligt fint av er <3

Kärlek
Emma