Publicerat 2009-11-25 20:27:37

Fan fan vad trött jag är nu…eller jag är lika trött varje kväll men somnar fan inte sover som en kratta. Imorrn kan jag sova tills jag vaknar iaf, ska ut och kolla stolarna förhoppningsvis så kan vi lacka dom direkt när vi kommer annars måste vi kanske besta dom en gång till. Sen på eftermiddagen ska jag vara barnvakt till lille Alvin.

Körningen idag gick helt ok faktiskt, fortfarande lite stressmoment som stör men det gick rätt bra ändå. Jag fick veta när jag skulle börja köra idag att jag ska göra halkan den 10:e det är alltså om 2 veckor! jag är rent av jävligt livrädd och enda anledningen till att jag ser fram emt den är för att jag är så jävla nära körkortet, alla säger att halkan är asrolig men det tror jag fan inte ett jävla skit på. Men jag har inte nåt val om jag vill ha ett körkort.

Nu kom Jonny och Dennis….

Jonny och Dennis drog iväg på fotbollsträning, satt och pratade halka och jag känner mig lite lugnare nu men bara liiite. Sitter och glor på arga snickarn och ska nog hoppa i säng efter det och glo vidare på tv.