Publicerat 2010-02-11 18:33:52

Sitter med tankar om våran framtid, det händer så mycket roligt nu och jag vill att saker ska hända NU!


Det som är roligast men ändå jobbigast just nu är att Oliwer har sin sista behandling den 1 mars! och nångång i mars åker vi till uppsala för att avsluta allt. Har inte fått något datum än.
Känns lite skrämmande faktiskt att allt är över nu, vad kommer hända? Oliwers kropp ska klara sig utan mediciner, och nu när man vet att återfallsrsken är hög så känns det inte så kul… Såklart är det ju inte säkert att det kommer ett återfall men jag är inställd på det. Men jag hoppas för allt i världen att cancern håler sig borta för all framtid! Den får inte förståra för mitt barn igen!

Annars händer det lite annat som ni kommer få reda på tids nog, känner jag mig själv rätt så dröjer det inte länge hehe, ett mirakel att jag inte vräkt ur mig nåt än.

Jag har hittat ett hus jag vill ha, Oliwer vill också för det ligger prrecis brevid hans kompis hus. Kanske blir att åka och kolla på det på söndag, inte för att det blir nåt men jag känner att det börjar bli dags att börja kolla runt lite så man vet vad man är ute efter.

NNu kom Jonny hem med lite kläder vi fått av Dennis och Sofia, Tack så mycket säger vi för det!!! Ska kolla igenom det! Rooooligt!!