Publicerat 2010-02-08 16:39:04

Det här är nog det värsta jag varit med om på länge, vaknade runt 5 imorse av att jag mådde SÅ illa och det har fortfrande inte gett sig. Spelar ingen roll om jag äter eller inte, det jobbiga är att jag inte vet om det är magsjuka eller om det beror på en annan sak, men eftersom jag för ett tag sen började få ont i varenda led i kroppen så tror jag nog att det lutar åt magsjukan. Har inte spytt eller nåt än men jag hoppas att om det ska komma så få det komma NU för det är jobbigt att må illa.

Oliwer fick gå iväg till lekis, Jonny fick gå med honom. Får se om han blir hemma imorrn jag vet ju inte alls hur det artar sig det här, imorse när jag vaknade så trodde jag att jag mådde illa för en annan sak men ju längre dagen gått så har jag börjat ana magsjuka.

Jag känner mig helt förstörd, ont i hela kroppen trött som fan. Jag tycker så synd om Oliwer som får sitta här hemma med mig, han ville hem till Lisa och leka med barnen och det gick bra, tills jag ringde och sa att jag började få ont i kroppen osv. så vi kom överrens om att det var dumt att chansa, men Oliwer har varit ute ganska mycket sen vi kom hem. Skulle ju på fotboll idag också men det fick vi hoppa. Jonny jobbar ju till 18.30 idag så han kan inte direkt hjälpa mig heller.

Nästa onsdag kommer Oliwers gammla sjuksköterska till hans klass för att prata om hans sjukdom. Hon kommer redan till 8.30 så jag kommer vara med då och kanske resten av dagen får se vad Oliwer vill om han vill ha mig där eller inte hehe.

Ne nu måste jag ge mig, har så ont i min kropp….

Vi är så lyckliga här hemma annars!! <3