Publicerat 2010-03-15 21:09:33

Idag fick vi till för KUB testet, nästa torsdag 8,30 ska vi få se det lilla miraklet för första gången! samtidigt så är det väldigt nervöst för att det ska vara nåt som är fel.. men vi ska få se den lille och det känns underbart! på onsdag går vi in i V.12 och det känns som att det var igår som jag fick “gravid” på testet, tiden bara rusar iväg ska det fortsätta i den här takten så har vi snart en liten bebis här hemma…
Var och tog blodprover hos barnmorskan idag och fick tid för att träffa läkaren för undersökning så dit ska jag nästa onsdag. Sen är det bara att invänta det andra ultraljudet som jag antar sker i maj, om jag ska gå efter hur det var med Oliwer så blir det i maj.

Oliwer börjar bli lite bättre med maten, man märker att det går åt rätt håll iaf och det känns sååå skönt…
Hans klass var på conventum idag för att dom gått vidare i en entreprenörstävling som dom vann för ett tag sen, och gissa vad??? Dom VANN!! 5000 kr. vann klassen för deras kreativitet, en aning stolt är man nu..Så roligt och det var ju tävlande från hela länet i olika åldrar.

Var hos tandläkaren idag och det gick väl sådär, ska dra ut mina två visdomständer som jag borde dragit ut för flera år sen men har verkligen väntat in i det sista, sen ska jag laga en tand och ta bort lite tandsten. 3000 spänn kommer kalaset att gå på. Annars såg allt bra ut och det var ju skönt trodde det skulle vara mycket värre så jag är rätt nöjd ändå….

Funderar på att sälja min mini pc, jag får så ont i huvudet av att sitta vid den eftersom den är rätt liten. får se hur jag gör den är ju så söt! men jag skulle behöva dom pengarna så jag får se hur jag gör. Är ju rätt skönt att ha 2 datorer ibland men samtidigt så känns det rätt onödigt just nu…

Jonny är ledig imorrn så vi ska åka in till stan när vi lämnat Oliwer på lekis, blir storhandling och åka runt till några bilfirmor och kolla om vi kan få ihop nåt bra med bilen, den är ju lite för liten, eller den kommer bli när bäsen kommer. Sen ska vi hämta en tvbänk som vi ska få av Lisas syster. När vi hämtar Oliwer är det utvecklingssamtal som gäller och efter det blir det vårdcentralen för blodprov, Oliwer ska ha med sig en kompis hem också.

Nu ska jag kolla vidare på Svenska hollywood fruar….