Publicerat 2010-03-06 15:48:12

Tråkig dag idag, har städat hela förmiddagen och skulle ta oss en promenad efter det, jag kom inte längre än till Knutte som skulle med ut med barnen sen var jag tvungen att gå hem igen. Städandet tog verkligen kål på mig, den här graviditeten gör mig helt slut när jag anstränger mig för mycket. Så jag gick hem och la mig och somnade på soffan. Är inte riktigt färdiga med städningen än ska göra klart om en stund.

Tanken var att vi skulle åka hem till Jonnys syster idag och kolla på melodifestivalen men hennes man var sjuk så då fick det bli en annan gång. Jonny hade tänkt att vi kanske skulle gå hem till ett par som vi var hos förra lördagen men deras minsta barn hade fått vattkoppor så det sket sig det med.
Men vi stannar hemma och har det mysigt istället bara vi. Har ju massa godis och chips.
Försöker övertala Oliwer om att vi ska äta tacos ikväll fast med kyckling, han vill absolut ha kyckling och ris men det åt vi här om dagen så det känns inte så lockande, och jag är sjukt sugen på tacos och skulle kunna äta det med kyckling eftersom det ligger på tining.

Gårdagen blev lyckad, Oliwer tyckte filmen var bra tyckte också att den var helt ok var rolig emellanåt men den var absolut godkänd, nästa film får bli “Prinsessan och grodan” måste bara se den.
Efter bion gick vi hem till Carro en stund, jag skulle hämta lite mammakläder som jag får låna. Pappa och syrran kom och hämtade oss efter en stund så det blev att åka till Willys för att handla lite fredag/lördagsmys.

Syrran: “Vilken jävla mage du fått! vilken vecka är du i”?

“Vecka 10” svarade jag

Syrran: “Bara! Sådär såg du ju inte ens ut med Oliwer efter halva tiden, säker på att det är 1?”

Så sant! det ska inte synas redan, ska ta en bild på magen och lägga ut ska be Oliwer ta den svårt att ta själv. Nu vet jag ju såklart att det inte är bebismage jag har redan utan att magen bara är svullen osv. men det är inte roligt, några veckor till kunde det väl vänta iaf =)

Nej, ska be Oliwer ta kort. Orkar inte skriva mer nu.

Ha en mysig lördag…

6/3 V.10 (9+3) Så här såg jag ut i kanske V.22-24 med Oliwer…

Bjuder på en bild av Oliwers hår, han får nu upp det i en tofs när det är blött.. Så det är på god väg att bli långt!!